Frissítések – OneLife Roleplay

Frissítések

Eldobható Itemek

Bekerült a szerverre az új frissítés, mégpedig az “Eldobható Itemek” néven. Mint a neve is tartalmazza, lehetőségetek van az inventoryból itemeket a földre dobni. Az eldobható itemek korlátozott számban érhetőek el, mely nem mást jelent mint hogy nem mindegyik itemet lehet eldobni. (Az eldobható itemek listáját a mellékelt videóban vagy a csatolt képen megtekintheted) – A jövőben ez a lista változhat, bővülhet! Item kidobás folyamata: 1. Helyezd a kurzort az eldobni kívánt itemre 2. Fogd meg azt 3. Az adott itemet húzd a “Felmutatás” opció melletti doboz ikonra 4. Ezt követően ha sárgán világít a doboz ikon akkor engedd el Item felvétel folyamata: 1. Sétálj az eldobott item közelébe 2. Ezt követően (E) gombot nyomva az inventorydba kerül az item, amennyiben van elég helyed FIGYELEM A szerver laggok elkerülésének érdekében a földre dobott itemek 20 perc után törlődnek, amennyiben azt senki nem veszi fel!

 

2022.03.06.

Autó lefoglalás

Lassíts itt egy új frissítés! A kocsikat össze vissza ott hagyni jó érzés, ugye? Hát ennek az életmódnak vége és átváltunk egy egészségesebb és környezetbarátabb életmódra! Mégpedig hírtelen az ízletes autó lefoglalás világába csöppenünk bele! Szereted a rendőröket? Ezen a kérdésen gondolkozz el, hiszen ezt a nemes feladatot a rendőrök végzik! Persze a milliomos gengszterek már mondogatják, úgyis kiveszem az autómat! Rendben, nincs akadálya, de csak szólok 150millió a darab ára! Irománynak helye már itt nincs, viszont egy videó még belefér, ami ismerteti is a helyzetet!

2022.01.20.

OL 2.0 Folyamatos fejlődés, azaz megállni tilos!

Hiba van? Most már nehezen, hiszen javítva:

[ Öltözködni menő ]
Az atom Szabó Kft elintézte, hogy a plázában legyenek raktáron a szolgálati ruhák ejtsd: duty skinek a legál frakcióinak!

[ Ez sokkol, de úgy mint az állat ]
A fegyverműszerész brigád elintézte, hogy a sokkoló igenis sokkoló, és nem egy pisztoly külső borítása legyen!

[ Dimenziós utazgatások ]
Nahát leraknád a szolgálati kocsit, de a mellett ülő hirtelen eltűnik? Igen, ez bizony dimenzió utazás, na de Óz a nagy varázsló ezt is elintézte, most már ilyen sincs

! [ Csak létező frekvenciára, értve? ]
Mínusz frekvencia nem létezik, így most már nem is lehet rá csatlakozni!

Kisebb update a láthatáron:

[A publikus garázs háton ütője]
Berakom már a járgányomat a publikba! Áhhá nyugodtan, de a kivétele most már 10millió haver!

[Az elhalasztott szemműtét]
Voltak olyan incidensek, amikor a kávéház közelében az embereknek egy kisebb “lag” hatású szembetegséget diagnosztizáltak! Most már ez is javítva!

[Nincs kulcsom a kapuhoz!!!]
Előfordultak a problémák, hogy nincs kulcs a kapuhoz? No problem, most már nem kell kulcs, elég papíron fraki tag lenni! De ezt persze minden vezetőnek ejtsd: leadernek külön kell kérelmezni!

[Az átülés mehanicája] Nem voltak elég rugalmasok a lábaid az átülésre? Baj nincs hiszen, ha (/átül 1-2-3-4-re) gondolsz, akkor sikerülni fog, hidd el! [Publikus garázs a frakiknak is] Nincs mit túl írni, ha akarsz a frakidnak publikus garázst, akkor kérelmezd a hivatalban!

Egyéb problematikák is javítva

2022.01.20.

Új duda hangok

Vigyázz!, Kész!, Tűz! A nagyerdei tuning betyárok folytatják a megkezdett útjukat és máris egy újabb formulával drukkoltak elő! Mi is az? Na hallgassuk: A formula most hoz viszonyítva a nemes új duda hangokat foglalja magába! Pontosan, új duda hangok, ez nem szinonima ezek hangja olyas fajta varázslat, amiket az utcán még a nagyot hallók is meghallják! Történelmi tény, hogy ezek a dudák nem mindennapi dudák! Poton 10.000PP? Na máris beszerelem a legjobbat, ami egyértelmű a Liberty citys! Egyet nem értek, minek jártatom a szám, amikor megtudják nézni videó formátumban és, ha azt hiszik kamera trükk, akkor nézzék meg a saját szemükkel csak egy gomb nyomás!

 

2022.01.19.

Új autószerelő

Az autószerelés mára már nem nehézkes, hiszen a látószög kiszélesedett! Mégis hogyan? Egyszerűen és nagyszerűen alias a munkások ismét munkába álltak! Hééé!!! Több autószerelő lett a városban!!! Az építészek olyan modern szerelő telepeket építettek, hogy csak egy szó van rá, fantasztikus! Nem kell most már sorba állni, várni több órákat, nincs szabad hely? Megyek a következőhöz! Reméljük, megkönnyebbíti az életeteket, ez az új fejlesztés! A meglepetések tárháza még tele van sok finomsággal, alias van még a zsebben! Hamarosan érkezik is! Az már más kérdés mi lesz az?

2022.01.08.

SuperCharger

 

Micsoda?? Igen Igen…. Elérkezett a frissítés, mely nagyrészt a tuning megszállottjainak kedvez! Elhoztunk nektek az Amerikai fenevadot, mégpedig SuperCharger-t, amely a következő járművekre szerelhető: 1969 Dodge Charger R/T Plymouth Hemi Cuda Dodge Challenger SRT Ford Mustang GT Fastback 390 Nissan Skyline GT-R Mitsubishi 3000GT Dodge Coronet Toyota Supra US-Spec Chrysler Eldorado Ez a kompresszoros gépezet a tuningolóban kapható, az “Extrák” menüpontnál. Az ára 350.000 PP Amennyiben felszerelteted a verdádra, a szakemberek pikk-pakk rá is is rakják, és már száguldhatsz is. Azt hitted hogy ez csak ennyi, mi? Hát elárulom hogy tévedtél, úgyhogy lássuk csak mi mindent tud még ez a kis csöppség… A járgányod gyorsulását növeli, és 2 másodpercet javít rajta. Sportos hangot áraszt, amelytől az a bizonyos 120 is 200-nak tűnik… A járműved megjelenésén is mérföldekkel dob. Na ennyit elég is tudnod erről a fenevadról. Irány a tuningoló… Azért ne menjünk olyan messze a tuning műhelytől, mert lett még pár változtatás… A backfire árát csökkentettük 5.000.000 PP-re, durr-durr. Autókereskedés? Már megint…?! BMW 330i Sportline cserélve lett egy új 2019-es BMW M5 [F90] autóra. A SuperCharger-ről készítettünk egy videót, melyet nem árt meglesni:  
 

 

 

2021.12.17.

Mikulás EVENT

Ho-Ho-Hó a Mikulás itt, de vajon hozott is valamit?
Szerencsére nem részeges, de az biztos, hogy szeret bujkálni, ezért el is várja, hogy keressék meg! Még jó, hogy nem kell nagy kincskeresésre menni, hiszen e nemes chat mindent kiprédikál! Chat! Sssss! A OneLife mikulása nem verset akar hallani, csak kíváncsi, mennyire ismeritek kilétét! Ennek eszméje a kérdések világa! Jó a kérdés? Megy az ajándék! Tudni érdemes, hogy nem túl beszédes, pedig eskü nem részeg! A mai nap, ha minden jól megy a beszédes Miklós is ellátogat hozzátok, akinek elmondhatjátok kívánságaitokat! Erről, majd később kaptok egy kis infót! Úgyhogy Kedves Játékosok, várjátok a Mikut és kívánjuk, hogy sok álom, óhaj, sóhaj valóra váljon

 

2021.12.06

Pénzmosás

Egy új út választása, egy másik világba való betekintés! Egy olyan világba, ahol a cél a lopás és a gyilkosság! Ez az az út, amit csak az illegális benszülött bestiák érthetnek meg! Mi raktunk még a tűzre és megnehezítettük a bestiák rablási lehetőségeit! Méghozzá a piszkos pénz személyében! Mivel lehetne izgalmasabb a rablás? Ha van benne kihívás! Ha van miért csinálni! Erre kell asszociálódni mindenkinek! Eddig nálunk is az unalmas monoton rablás rendszer létezett! De most figyelj! Most jön a bravúr! Mi mertünk ismét álmodni! De mint tudjuk, az álomból valóság lesz! Ez így lett most is! Ez az új intenzív rendszer, megtanít minden bűnöző lelket, hogy ha már volt oly kedves és elvitt egy bizonyos összeget, akkor küzdjünk megérte a továbbiakban is! Nem lesz elég most már a jó harcászati praktika! Most már szembe fogják magukat találni egy újabb lét elemmel, méghozzá a keresés, a szerencse és a türelem játékával! Mutassátok meg mindenkinek, hogy ti nem egy egyszerű rabló brigád vagytok, hanem azok akik talpon maradnak akkor is, ha a rablás komplexebb lesz, mint eddig! De nyugalom, azért hagytunk nektek egy kis segítséget, méghozzá videó formában:

 

 

2021.11.14

Scoreboard update

Héé tesó készüljünk az akcióra! Kesztyű, maszk fel! Fegyver betáraz! Hallod van egy kis probléma! Nincs fent elegendő rendvédelmi tag! Istenem, hogy ezt most kellett megtudjuk, vagy mégsem? Mint önök már biztosan tapasztalták, a OneLife a kívánságok tárháza, így mi mindent megteszünk, hogy ne legyenek RP-t megzavaró tényezők! A tájékozódás rablás esetén nagyon fontos, most bizony lesz min tájékozódni, ugyanis vissza jött a csúcs modern Scoreboard-ra, az elérhető legál fraki tagok számlálója! Innentől nincsenek váratlan tájékoztatások! RP van, több nem is jöhet szóba! Úgy döntöttünk, hogy beengedjük a nagyközönséget is, egy kép morzsa fel is eleveníti a helyzetet!
A meglepetések tárháza még tele van sok finomsággal, alias van még a zsebben! Hamarosan érkezik is! Az már más kérdés mi lesz az?

2021.11.13

Publikus garázs a temetőben

 Áhh a fenébe meghaltam, most hívhatok egy admint, hogy getelje ide a kocsim, vagy mégsem? Nyugalom, a gyors munkásaink intézkedtek is! Héé, de miért is? elmondom kedves barátom! A temető területére épült egy jó kis publikus garázs! Innentől nincs /pm csak a cp re való beállás és már kapod is a járgányt! De azért lassan, mert a területen sírok is vannak, nem akarjuk azért a hullákat megforgatni a sírjukban! Az ötletet köszönjük: Ő adta a fő eszmét a projekt elvégzéséhez! Mikor fog bekerülni? Elmondom szépen komótosan MÁR BENT VAN!!! Úgyhogy nyomás kipróbálni, de azért ne olyan szinten, hogy mindenkit a hulla házból kelljen kikergetni!

2021.10.26

A OneLife 1 éves​

Készültünk nektek egy pár dologgal Elsősorban is a térképet (F11) megnyitva, látható az Autókereskedéssel szemben egy “1 éves Event helyszín” ikon. Itt egy vörös szőnyeg vezet a nagy tortához, melyen égnek a gyertyák és a tűzijátékok. A tortához vezető úton látható pár darab kép az elmúlt 1 évről. Event (NPC): 1. Lépés-sorozat: – Az NPC a torta előtt található – Menj oda hozzá majd nyomj egy jobb klikket. – Adni fog egy feladatot, mely nem más mint hogy menj el a térképen kijelölt helyre. – Ha megérkeztél arra a bizonyos helyre, látni fogsz egy Ajándék dobozt, melyre rá kell kattintani bal gombbal. – Az ajándékból kapni fogsz egy Szimbólum nevezetű tárgyat, melyet vissza kell szállítani az EVENT NPC-hez. – Ha nálad van a tárgy és a közelében vagy az NPC-nek, kattints jobb gombbal rá. – Ha minden jól ment, akkor ekkorra már van egy “Ajándék” tárgy az inventorydban. 2. Lépés-sorozat: – Az ajándék kibontásához szükséged van egy “OLLÓ” tárgyra, melyet a Plázában a papírboltban tudsz megvásárolni. – Ha van nálad olló, akkor az inventoryban kattints jobb gombbal az Ajándék itemre. – Ha kinyitod akkor egy véletlenszerű tárgyat kapsz cserébe. Tényleg véletlenszerű. Minden IS lehet benne. – Az utolsó lépés: Érezd jól magad!!! Jutalmazási rendszer: – Egy óránként jutalmat kapsz. – Fontos a következő: Ha afkolsz akkor nem telik az idő így nem fogsz kapni semmit. – A következőket kapod meg: – Óránként 35.000.000Ft – Óránként 30.000PP – A lényeg az, Érezd jól magad, keress sok pénzt! Globális Unban -Töröltük azokat a felhasználói fiókokat, melyek bannolva voltak, ezzel egy új esélyt adva a kitiltott játékosoknak. -Belépésnél viszont új fiókot kell regisztrálni Globális Discord Unban -Szelektálás után a kitiltott fiókokat unbannoltuk

2021.10.26

Platform elérhetőségek

 A képen látható platformokon IS jelen vagyunk!

A könnyebb haladás, illetve a gyorsabb folyamatok érdekében a képen látható Al-Domaineket társítottunk a már meglévő ol-rp.hu Domainhez.


2021.08.10

Automata Rangkérelmek

 Elhoztunk egy újabb frissítést, mégpedig az “Automata Rangkérelmek”-et!

Ez a frissités,a frakció leadereknek a hanyagsága miatt jött létre, mert olyan játékoson is volt,egy adott frakció rangja,akit már régen kirúgtak!

Készítettünk erről egy bemutató videót, melyet a linkre kattintva tudtok megnézni. 

2021.08.07

Új városháza design

Elkészült az új városháza, melyről korábban több spoiler képet is tettünk ki. Ez a mai napon fog bekerülni a szerverre egy kis extra dologgal, melyet amint bekerült, kiírunk ide.
Készítettünk erről egy bemutató videót, melyet a linkre kattintva tudtok megnézni. 

2021.06.02

Készítette: Szond1x

0

LIVE OFFLINE
track image
Loading...